CADEAUBONNEN

 

bestellen bij CADEAUBON/TAKE AWAY

(rechts boven)

LUNCH EN DINER

 

LUNCH 12U-14U


Naast onze menukaart (zie diner) kunt u iedere weekdag middag
ook op zaterdag, kiezen voor de lunch  aan € 32,00
(voorgerecht + hoofdgerecht volgens marktaanbod)


DINER


MENU DEN HEERD


3-gangen – zonder gerecht * - € 62.00
4-gangen – met gerecht * - € 72.00
Het gerecht * behoort tot het 4-gangenmenu !!!

 

MOWI ZALM

gemarineerd - limoen - komkommer - selder - mierikswortel

•••

  * BELGISCHE ASPERGES *

ganzenlever - spek - saus witbier

•••  

LAM

kroon en schouder - voorjaarsgroenten - peterselieaardappel - lamsjus

of ZEEBAARS

paksoi - zeekraal - bouchots en kokkels - linguine - jus schelpdieren

•••

  MASCARPONE

lange vingers - mokka ijs

of KAASPLANKJE

(supplement € 6.00)

 

À LA CARTE
VOORAFJES  to share

Tongreepjes – gefrituurd - limoen - tartaarsaus € 18.00
Mangalica ham 18 maand (huis Monte Nevado) – 100 gr € 17.50
Toast champignons € 18.00
Oesters creusen (4) - ijs - citroen € 19.00 

VOORGERECHTEN  

Escargots - kruidenboter - look - zeekraal - shiitake € 19.00
Gefrituurd ei - crème van ui - beukzwam en shii-take € 22.00
Belgische asperges - op z'n Vlaams € 22.00
Kalfshersenen - 
spitskool - toast - tartaarsaus € 25.00
Belgische asperges - gerookte zalm - mousseline € 25.00
Oesters creusen (6) - ijs - citroen € 28.00
Ganzeleverpastei - crème van peer – suikerbrood € 29.00
Gebakken eendenlever - appel - specerijensaus € 35.00 
Langoustines 
-limoenboter € 34.00
Voorgerecht van de menu € 28.00

 VEGETARISCH  

Tagliatelle - verse wokgroenten € 29.00  

VIS  

Belgische asperges - gerookte zalm - mousseline - aardappelen € 36.00
Sliptong (3 stuks) -
 salade - frietjes  € 36.00
Open lasagne - zeetongfilets - sint-jacobsnootjes - shii-take - zeekraal € 36.00
Langoustines  - limoenboter € 49.00
Hoofdgerecht van de menu € 39.00  

VLEES  

Vlaamse stoverij - salade - verse frietjes € 32.00
Kalfsnieren
-  mosterdsaus - fondant aardappelen € 34.00
Filet pur, Belgisch wit-blauw  - salade - verse frietjes  € 39.00
Kalfszwezeriken - duo van sausjes - fondant aardappelen € 39.00
Franse duif - groenten - jus - fondant aardappelen € 43.00
Hoofdgerecht van de menu € 39.00

VOOR 2 PERSONEN  

Côte à l'os, Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 78.00
Chateaubriand, Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 78.00
Sauzen - roquefort of peper of champignon of béarnaise € 4.00 p.p.   

NAGERECHT

Café glacé € 14.00
Sabayon - bosaardbeienlikeur - vanille-ijs € 14.00
Vers gedraaide vanille-ijs - warme chocoladesaus - slagroom € 14.00
Espresso Martini € 14.00
Coupe Colonel € 14.00
Tarte-tatin - vanille-ijs € 16.00
Crêpes Suzette € 16.00
Kaasplankje € 16.00
Dessert van de menu € 14.00 

 

 

 

Reserveren :
rechts boven RESERVEREN RESTAURANT of 050/35.44.00