cadeaubonnen

 
bestellen bij CADEAUBON / TAKE AWAY (rechts boven)

  

LUNCH EN DINER

 

LUNCH 12U-14U


Naast onze menukaart (zie diner) kunt u iedere weekdag middag

ook op zaterdag, kiezen voor de lunch  aan € 29,00

(voorgerecht + hoofdgerecht volgens marktaanbod)


DINER


MENU DEN HEERD


3-gangen – zonder gerecht * - € 55.00
4-gangen – met gerecht * - € 65.00
Het gerecht * behoort tot het 4-gangenmenu !!!

 

GRAVLAX

koolrabi - komkommer - hangop

•••

  * ASPERGES *

gerookte paling - kaviaartomaat - citroentijm

•••  

LAMSFILET EN CROÛTE

lamsjus - voorjaarsgroenten - aardappelslierten

of GRIETBOTFILET

zoete ui - witte selder - lavas - fijne pasta  

•••

  BROWNIE

ananas - mango - sorbet passie/limoen - espuma tijm

of KAASPLANKJE

(supplement € 5.00)

 

À LA CARTE
VOORAFJES  to share  
Bloemkool – tempura - sojasaus € 14,00
Mangalica ham 18 maand (huis Monte Nevado) – 100 gr € 15.50  
Toast champignons € 16.00 
Oesters creusen (4) - ijs - citroen € 17.00 
VOORGERECHTEN  
Kalfshersenen – spitskool - toast - tartaarsaus € 21,00 

Gefrituurd ei - crème van ui - beukzwam en shii-take € 19.00

Oesters creusen (6)
 - ijs - citroen € 25.00

Ganzeleverpastei - crème van peer – suikerbrood € 27.00

Gebakken eendelever - appel - specerijensaus € 28.00
 
Langoustines 
-limoenboter € 31.00
VEGETARISCH  
Tagliatelle - verse wokgroenten € 25.00  
VIS  
Sliptong (3 stuks) - salade - verse frietjes  € 33.00 
Open lasagne - zeetongfilets - sint-jacobsnootjes - shii-take - zeekraal € 33.00

Asperges - langoustines - limoenboter € 35.00
Langoustines  - limoenboter € 46.00  
VLEES  
Filet pur, Belgisch wit-blauw  - salade - verse frietjes  € 36.00 
Kalfszwezeriken - duo van sausjes – pomme fondant € 37.00  
Franse duif – wintergroenten - fondant aardappelen € 39.00

Kalfsnieren -  mosterdsaus - pomme fondant € 30.00

VOOR 2 PERSONEN  

Ierse Tomahawk - salade - verse frietjes € 87.00  
Chateaubriand , Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 72.00  
Sauzen - roquefort of peper of champignon of béarnaise € 5.00 p.p.  
NAGERECHT
Café glacé € 12.00 
Vanille-ijs - warme chocoladesaus - slagroom € 12.00 
Sabayon - bosaardbeienlikeur - vanille-ijs € 12.00 
Tarte-tatin - vanille-ijs 13.00   
Crêpes Suzette € 13.00    
Brownie – ananas - mango - sorbet passievrucht / limoen € 13.00 
Kaasplankje € 13.00 
 
Reserveren :
rechts boven RESERVEREN RESTAURANT of 050/35.44.00