cadeaubonnen

 
bestellen bij CADEAUBON / TAKE AWAY (rechts boven)

 

AFHAAL  KERSTMIS

 

Kerstmenu à € 59.00

3 hapjes : tartiflette /makreel - quinoa - avocado /pompoen - selder - soja - mossel

***

Everzwijn - carpaccio - ganzenlever - bietjes - gerookte paling

***

Roulade van kalkoen - witloof - roomsaus - kroketten

***

Biscuit - slagroom - rood fruit

Extra gerechten

bisque van kreeft - croûtons - rouille € 12.00  1/2 liter

1/2 kreeft - kruidenboter € 27.00

afhaalmomenten :
24/12 van 11u00 tot 18u00
25/12 van 8u00 tot 10u30
                     bestellen bij CADEAUBON / TAKE AWAY (rechts boven)

 

LUNCH EN DINER

 

LUNCH


Naast onze menukaart (zie diner) kunt u iedere weekdag middag

ook op zaterdag, kiezen voor de lunch  aan € 29,00

(voorgerecht + hoofdgerecht volgens marktaanbod)


DINER


MENU DEN HEERD


3-gangen – zonder gerecht * - € 55.00
4-gangen – met gerecht * - € 65.00
Het gerecht * behoort tot het 4-gangenmenu !!!

 

SINT-JACOBSNOOTJES

carpaccio - gerookte paling - raapjes - kruiden

•••

  * CONSOMME VAN WILD*

gebakken eendenlever - jonge ui - aardpeer

•••  

FAZANT

fine champagne - witloof - veenbessen

of  ZEEBAARS

kruidenkorst - peterseliewortel - schorseneer - jus balsamico  

•••

  APPEL

abrikoos - citroencrème - karamel - citrusijs

of KAASPLANKJE

(supplement € 4.00)

 

À LA CARTE
VOORAFJES  to share  
Bloemkool – tempura - sojasaus € 13,00
Mangaliga ham 18 maand (huis Monte Nevado) – 100 gr € 14.50  
Tartiflette € 15.00 
Oesters creusen (4) - ijs - citroen € 16.00 
VOORGERECHTEN  
Kalfshersenen – spitskool - toast - tartaarsaus € 20,00 

Oesters creusen (6) - ijs - citroen € 24.00

Ganzeleverpastei - crème van peer – suikerbrood € 26.00

Gebakken eendelever - appel - specerijensaus € 26.00
 
Langoustines 
-limoenboter € 30.00
VEGETARISCH  
Tagliatelle - verse wokgroenten € 24.00  
VIS  
Sliptong (3 stuks) - salade - verse frietjes  € 32.00 
Open lasagne - zeetongfilets - sint-jacobsnootjes - shii-take - zeekraal € 32.00 
Langoustines  - limoenboter € 45.00  
VLEES  
Filet pur, Belgisch wit-blauw  - salade - verse frietjes  € 35.00 
Kalfszwezeriken - duo van sausjes – pomme fondant € 36.00  
Fazant – fine champagne - witloof - veenbessen € 34.00

Hazenrug - duo sausjes - peer in rode wijn - champignons € 36.00

Kalfsnieren -  mosterdsaus - pomme fondant € 29.00

VOOR 2 PERSONEN  

Ierse Tomahawk - salade - verse frietjes € 85.00  
Chateaubriand , Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 70.00  
Sauzen - roquefort of peper of champignon of béarnaise € 4.00 p.p.  
NAGERECHT
Café glacé € 11.00 
Vanille-ijs - warme chocoladesaus - slagroom € 11.00 
Sabayon - bosaardbeienlikeur - vanille-ijs € 11.00 
Tarte-tatin - vanille-ijs 12.00   
Crêpes Suzette € 12.00    
Appel – abrikoos - karamel - citroencrème - citrusijs € 12.00 
Kaasplankje € 12.00 
 
Reserveren :
rechts boven RESERVEREN RESTAURANT of 050/35.44.00