CADEAUBONNEN
bestellen bij CADEAUBON/TAKE AWAY
(rechts boven)
LUNCH EN DINER
LUNCH 12U-14U
Naast onze menukaart (zie diner) kunt u iedere weekdag middag
ook op zaterdag, kiezen voor de lunch aan € 32,00
(voorgerecht + hoofdgerecht volgens marktaanbod)
DINER
MENU DEN HEERD
3-gangen – zonder gerecht * - € 59.00
4-gangen – met gerecht * - € 69.00
Het gerecht * behoort tot het 4-gangenmenu !!!
RUNDSTARTAAR
ganzenlever - roquette - olijf
•••
* GAMBA *
venusschelpen - bouchot mosselen - rody curry - lavas
•••
KALFSRIBEYE
duxelles - groene asperges - peterselieaardappelen - roze pepersaus
of ZEEBARBEEL
oesterzwammen - dragon - handgepelde garnalen - capellini - botersaus
•••
PANNA COTTA
witte chocolade - sorbet rood fruit
of KAASPLANKJE
(supplement € 6.00)
À LA CARTE
VOORAFJES to share
Bloemkool – tempura - sojasaus € 16.00
Mangalica ham 18 maand (huis Monte Nevado) – 100 gr € 17.50
Toast champignons € 18.00
Oesters creusen (4) - ijs - citroen € 19.00
VOORGERECHTEN
Escargots - kruidenboter - look - zeekraal - shiitake € 18.00
Kalfshersenen – spitskool - toast - tartaarsaus € 24.00
Gefrituurd ei - crème van ui - beukzwam en shii-take € 21.00
Oesters creusen (6) - ijs - citroen € 27.00
Ganzeleverpastei - crème van peer – suikerbrood € 28.00
Gebakken eendenlever - appel - specerijensaus € 32.00
Langoustines -limoenboter € 33.00
Voorgerecht van de menu € 27.00
VEGETARISCH
Tagliatelle - verse wokgroenten € 27.00
VIS
Sliptong (3 stuks) - salade - frietjes € 35.00
Open lasagne - zeetongfilets - sint-jacobsnootjes - shii-take - zeekraal € 35.00
Langoustines - limoenboter € 48.00
Hoofdgerecht van de menu € 38.00
VLEES
Vlaamse stoverij - salade - verse frietjes € 27.00
Kalfsnieren - mosterdsaus - pomme fondant € 32.00
Franse duif - groenten - jus - fondant aardappelen € 42.00
Filet pur, Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 38.00
Kalfszwezeriken - duo van sausjes – pomme fondant € 38.00
Hoofdgerecht van de menu € 38.00
VOOR 2 PERSONEN
Côte à l'os, Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 76.00
Chateaubriand, Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 76.00
Sauzen - roquefort of peper of champignon of béarnaise € 4.00 p.p.
NAGERECHT
Café glacé € 13.00
Sabayon - bosaardbeienlikeur - vanille-ijs € 13.00
Vers gedraaide vanille-ijs - warme chocoladesaus - slagroom € 13.00
Coupe Colonel €14.00
Tarte-tatin - vanille-ijs € 14.00
Crêpes Suzette € 14.00
Kaasplankje € 14.00
Dessert van de menu € 14.00