cadeaubonnen

 
bestellen bij CADEAUBON / TAKE AWAY (rechts boven)

  

LUNCH EN DINER

 

LUNCH 12U-14U


Naast onze menukaart (zie diner) kunt u iedere weekdag middag

ook op zaterdag, kiezen voor de lunch  aan € 30,00

(voorgerecht + hoofdgerecht volgens marktaanbod)


DINER


MENU DEN HEERD


3-gangen – zonder gerecht * - € 59.00
4-gangen – met gerecht * - € 69.00
Het gerecht * behoort tot het 4-gangenmenu !!!

 

CARPACCIO VAN RUND

gerookte mayonaise - crème van ui en ansjovis - rucola - sorbet

•••

  * LANGOUSTINE *

bloemkool - chorizo - artisjok - jus langoustines

•••  

WILDE POLDEREEND

knolselder - sjalot - jus van eend - soezenaardappel

of KABELJAUWHAAS

tomatensalsa - lamsoor - selder - espuma van aardappel 

•••

  ABRIKOOS

sorbet - witte chocolade - pruimen

of KAASPLANKJE

(supplement € 5.00)

 

À LA CARTE
VOORAFJES  to share  
Bloemkool – tempura - sojasaus € 16,00
Mangalica ham 18 maand (huis Monte Nevado) – 100 gr € 17.50  
Toast champignons € 18.00 
Oesters creusen (4) - ijs - citroen € 19.00 
VOORGERECHTEN  
Kalfshersenen – spitskool - toast - tartaarsaus € 24,00 

Gefrituurd ei - crème van ui - beukzwam en shii-take € 21.00

Oesters creusen (6)
 - ijs - citroen € 27.00

Ganzeleverpastei - crème van peer – suikerbrood € 27.00
 
Langoustines 
-limoenboter € 33.00
VEGETARISCH  
Tagliatelle - verse wokgroenten € 25.00  
VIS  
Sliptong (3 stuks) - salade - verse frietjes  € 35.00 
Open lasagne - zeetongfilets - sint-jacobsnootjes - shii-take - zeekraal € 35.00 
Langoustines  - limoenboter € 48.00  
VLEES  
Filet pur, Belgisch wit-blauw  - salade - verse frietjes  € 38.00 
Kalfszwezeriken - duo van sausjes – pomme fondant € 39.00  
Franse duif – seizoensgroenten - fondant aardappelen € 40.00

Kalfsnieren -  mosterdsaus - pomme fondant € 32.00

Patrijs - knolselder - roomsaus - soezenaardappel € 37.00

VOOR 2 PERSONEN  

Ierse Tomahawk - salade - verse frietjes € 91.00  
Chateaubriand , Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 76.00  
Sauzen - roquefort of peper of champignon of béarnaise € 7.00 p.p.  
NAGERECHT
Café glacé € 13.00 
Vanille-ijs - warme chocoladesaus - slagroom € 13.00 
Sabayon - bosaardbeienlikeur - vanille-ijs € 13.00 
Tarte-tatin - vanille-ijs 14.00   
Crêpes Suzette € 14.00    
Dessert van de menu € 14.00 
Kaasplankje € 14.00 
 
Reserveren :
rechts boven RESERVEREN RESTAURANT of 050/35.44.00