CADEAUBONNEN

 

bestellen bij CADEAUBON/TAKE AWAY

(rechts boven)

LUNCH EN DINER

 

LUNCH 12U-14U


Naast onze menukaart (zie diner) kunt u iedere weekdag middag

ook op zaterdag, kiezen voor de lunch  aan € 32,00

(voorgerecht + hoofdgerecht volgens marktaanbod)


DINER


MENU DEN HEERD


3-gangen – zonder gerecht * - € 59.00
4-gangen – met gerecht * - € 69.00
Het gerecht * behoort tot het 4-gangenmenu !!!

 

RUNDSTARTAAR

ganzenlever - roquette - olijf

•••

  * GAMBA *

venusschelpen - bouchot mosselen - rody curry - lavas

•••  

KALFSRIBEYE

duxelles - groene asperges - peterselieaardappelen - roze pepersaus

of ZEEBARBEEL

oesterzwammen - dragon - handgepelde garnalen - capellini - botersaus

•••

  PANNA COTTA

witte chocolade - sorbet rood fruit

of KAASPLANKJE

(supplement € 6.00)

 

À LA CARTE
VOORAFJES  to share

Bloemkool – tempura - sojasaus € 16.00
Mangalica ham 18 maand (huis Monte Nevado) – 100 gr € 17.50
Toast champignons € 18.00
Oesters creusen (4) - ijs - citroen € 19.00 

VOORGERECHTEN  

Escargots - kruidenboter - look - zeekraal - shiitake € 18.00
Kalfshersenen – 
spitskool - toast - tartaarsaus € 24.00
Gefrituurd ei - crème van ui - beukzwam en shii-take € 21.00
Oesters creusen (6)
 - ijs - citroen € 27.00
Ganzeleverpastei - crème van peer – suikerbrood € 28.00
Gebakken eendenlever - appel - specerijensaus € 32.00 
Langoustines 
-limoenboter € 33.00
Voorgerecht van de menu € 27.00

 VEGETARISCH  

Tagliatelle - verse wokgroenten € 27.00  

VIS  

Sliptong (3 stuks) - salade - frietjes  € 35.00
Open lasagne - zeetongfilets - sint-jacobsnootjes - shii-take - zeekraal € 35.00
Langoustines  - limoenboter € 48.00
Hoofdgerecht van de menu € 38.00  

VLEES  

Vlaamse stoverij - salade - verse frietjes € 27.00
Kalfsnieren
-  mosterdsaus - pomme fondant € 32.00
Franse duif - groenten - jus - fondant aardappelen € 42.00
Filet pur, Belgisch wit-blauw  - salade - verse frietjes  € 38.00
Kalfszwezeriken - duo van sausjes – pomme fondant € 38.00
Hoofdgerecht van de menu € 38.00

VOOR 2 PERSONEN  

Côte à l'os, Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 76.00
Chateaubriand, Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 76.00
Sauzen - roquefort of peper of champignon of béarnaise € 4.00 p.p.   

NAGERECHT

Café glacé € 13.00
Sabayon - bosaardbeienlikeur - vanille-ijs € 13.00
Vers gedraaide vanille-ijs - warme chocoladesaus - slagroom € 13.00
Coupe Colonel €14.00
Tarte-tatin - vanille-ijs 14.00
Crêpes Suzette € 14.00
Kaasplankje € 14.00
Dessert van de menu € 14.00 

 
Reserveren :
rechts boven RESERVEREN RESTAURANT of 050/35.44.00