Lunch en diner


LUNCH IN DEN HEERd

Naast onze menukaart kunt u iedere middag kiezen, ook op zaterdag, voor de lunch tegen € 25,00.
Wij serveren u een voorgerecht en hoofdgerecht al naargelang het marktaanbod. 

DINER

Onze menukaart met menu Den Heerd (keuze uit 3 voor- en 3 hoofdgerechten) en onze à la carte gerechten.

Menu Den Heerd € 50,00 p.p

 Zeeuwse creusen (6)- gegratineerd met champagne
 of Sint-Jacobsnootjes - duxelles (champignons) - peterselie crème
of Hertekalf - carpaccio - gepekelde groenten - ganzenleverpastei - gerookte eendenborst

  ************  

Lende Belgisch Witblauw - béarnaise - salade - verse frietjes (andere saus + € 4,00 p.p.)
of Fazant - fine champagne - veenbessen - witloof
of Mooie meid - kruidenkorst - geplette aardappel - venusschelpjes - balsamico saus

  ************  

Nagerecht van de maand  - creatie van de chef volgens seizoen

 

À la carte

VOOR

Kalfshersenen – spitskool - toast - tartaarsaus € 20,00
 Zeeuwse creusen (6) - ijs - citroen € 22.00
 Ganzeleverpastei
- crème van peer – suikerbrood € 26.00

Gebakken eendelever - appel - specerijensaus € 26.00
 Rode koningskrab 
-kruidenboter - kerstomaat € 32.00

VEGETARISCH

Tagliatelle - verse wokgroenten € 22.00

VIS


 Sliptong (3 stuks) - salade - verse frietjes  € 28.00
Open lasagne - zeetongfilets - sint-jacobsnootjes - shii-take - zeekraal € 30.00

       Sint- Jacobsnootjes - wokgroenten - risotto € 32.00 

Rode koningskrab -kruidenboter - kerstomaat - tagliatelle € 48.00

VLEES

Filet pur, Belgisch wit-blauw  - salade - verse frietjes  € 32.00
 Fazant  - fine champagne - veenbessen - witloof  € 32.00
 Hertekalf - crème van butternut - jus van rozemarijn € 34.00

Hazenrug - duo van sauzen - peer in rode wijn - cantharellen € 34.00

VOOR 2 PERSONEN

Côte à l'os gerijpt, Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes €64.00 
Chateaubriand , Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 64.00 
Sauzen - roquefort of peper of champignon of béarnaise € 4.00 p.p.

NA

Kaasbordje - assortiment van Belgische kazen € 11,50
Nagerecht van de maand - creatie van de chef € 11,50
Vanille-ijs - warme chocoladesaus - slagroom € 9,50
Sabayon - bosaardbeienlikeur - vanille-ijs € 9,50
Crème brulée € 9,50
Chocolade moelleux - vanille-ijs € 9,50
Soesjes - vanille-ijs - warme chocoladesaus € 9,50
Fruitsalade - aanbod volgens seizoen € 9,50
Tarte-tatin - vanille-ijs € 9,50  
 

Graag telefonisch reserveren: +32 (0)50 35 44 00