Lunch en diner


LUNCH IN DEN HEERd

Naast onze menukaart kunt u iedere middag kiezen, ook op zaterdag, voor de lunch tegen € 24,00.
Wij serveren u een voorgerecht en hoofdgerecht al naargelang het marktaanbod. 

DINER

Onze menukaart met menu Den Heerd (keuze uit 3 voor- en 3 hoofdgerechten) en onze à la carte gerechten.

Menu Den Heerd € 47,50 p.p

 Oesters - knolselder - postelein - komkommersorbet
 of Sint-Jacobsnootjes - in de schelp - champignon - schorseneer
of Paling - in het groen

  ************  

Lende Belgisch Witblauw - béarnaise - salade - verse frietjes (andere saus + € 4,00 p.p.)
of Bosduiffilet - butternut - wintergroentjes
of Zeetong - op zijn oostends - new style

  ************  

Nagerecht van de maand  - creatie van de chef volgens seizoen

 

À la carte

VOOR

Kalfshersenen – pitskool - toast - tartaarsaus € 18,00
Zeeuwse creusen (6) - op ijs - citroen of gegratineerd € 19.00
 Paling
- in het groen € 23.00
Tartaar van tonijn
- kruidensla - ijs van roquefort € 22.00
Sint-Jacobsnootjes - in de schelp - schorseneer - champignon  € 24.00
Ganzeleverpastei
- gelei zoete wijn – suikerbrood € 26.00
Gebakken eendelever
- appel - specerijensaus € 26.00

VEGETARISCH

Tagliatelle - verse wokgroenten € 22.00

VIS

Sint-Jacobsnootjes - risotto - wokgroentjes € 31.00
Sliptong (3 stuks) - salade - verse frietjes  € 27.00
Open lasagne - zeetongfilets - sint-jacobsnootjes - shii-take - zeekraal € 30.00
 Zeetong - op zijn oostends - new style € 32.00

VLEES

Kalfstong - madeira - grootmoeders recept € 23.00
Lende, Belgisch wit-blauw  - 
salade - verse frietjes  € 30.00
Filet pur, Belgisch wit-blauw  - 
salade - verse frietjes  € 30.00
 Kalfszwezeriken  - champignons - duo sausjes € 33.00
 Franse duif - butternut - wintergroentjes € 34.00

VOOR 2 PERSONEN

Côte à l'os gerijpt, Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes €62.00 
Chateaubriand , Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 62.00 
Sauzen - roquefort of peper of champignon of béarnaise € 4.00 p.p.

NA

Kaasbordje - assortiment van Belgische kazen € 11,50
Nagerecht van de maand - creatie van de chef € 11,50
Vanille-ijs - warme chocoladesaus - slagroom € 9,50
Sabayon - bosaardbeienlikeur - vanille-ijs € 9,50
Crème brulée € 9,50
Chocolade moelleux - vanille-ijs € 9,50
Soesjes - vanille-ijs - warme chocoladesaus € 9,50
Fruitsalade - aanbod volgens seizoen € 9,50
Tarte-tatin - vanille-ijs € 9,50  
 

Graag telefonisch reserveren: +32 (0)50 35 44 00