Ligging

PARKING

Het hotel beschikt niet over een persoonlijke parking maar parkeren aan het hotel is makkelijk. Bekijk de parkeermogelijkheden.

Ligging Hotel Montanus en restaurant Den Heerd 

Hotel Montanus en Restaurant Den Heerd zijn prachtig naast elkaar gelegen in het midden van centrum Brugge, toch net buiten de drukte. De zaken hebben het Begijnhof en het Minnewater als buur. 

Op een boogscheut van bezienswaardigheden

Pure rust in een rustige hoek van het centrum, maar toch op een boogscheut van alle bezienswaardigheden, op wandelafstand van de Halletoren en de Markt en op enkele ogenblikken van de congressite "Oud Sint Jan".

Het hotel ligt ook vlakbij het station. U wandelt door het prachtige Brugge in slechts 10 à 15 minuten naar het station. 

Rust, culinair genot en luxe

Bij Montanus en Den Heerd ervaart u culinaire perfectie die u op een artistieke wijze wordt voorgeschoteld. Neem daarbij de sfeervolle inrichting, een luxueuze bar, wat trendy muziek en u hebt dé cocktail waar horen, zien en proeven harmonieus in elkaar vloeien.

In Hotel Montanus en Restaurant Den Heerd komt u volledig tot rust en kunt u genieten van een vakantie op het prachtige zonnige terras met vijver.