Lunch en diner


LUNCH IN DEN HEERd

Naast onze menukaart kunt u iedere middag kiezen, ook op zaterdag, voor de lunch tegen € 24,00.
Wij serveren u een voorgerecht en hoofdgerecht al naargelang het marktaanbod. 

DINER

Onze menukaart met menu Den Heerd (keuze uit 3 voor- en 3 hoofdgerechten) en onze à la carte gerechten.

Menu Den Heerd € 47,50 p.p

 Tartaar van zeebaars - komkommer - sorbet van tomaat - waterkers
 of Zeetongreepjes - pijlinktvisjes - kropsla - mossel - sabayon champagne
of Buffelmozarella - tartaar aubergine - rucola - pest - ciabatta

  ************  

Lende Belgisch Witblauw - béarnaise - salade - verse frietjes (andere saus + € 4,00 p.p.)
of Kalfsrib eye en - zwezeriken  - broccolini - peterseliewortel - champignons
of Koolvishaasje - prei - bloemkool - groene asperges - thaïse saus

  ************  

Nagerecht van de maand  - creatie van de chef volgens seizoen

 

À la carte

VOOR

Kalfshersenen - spitskool  - toast - tartaarsaus € 18,00
Tartaar van zeebaars - komkommer - sorbet van tomaat - waterkers € 20.00
        Buffelmozarella - tartaar aubergine - rucola - pest - ciabatta € 19.00 

Tartaar van tonijn - kruidensla - ijs van parmezaan € 22.00        
Franse oesters (6) - ijs - citroen € 17.00

SUGGESTIES VAN DE CHEF

Zeetongreepjes - pijlinktvisjes - kropsla - mossel - sabayon champagne € 22.00
Gebakken eendenlever  - appel - specerijensaus € 26.00         

Rode Koningskrab - kruidenboter - kerstomaat € 38.00

 

VEGETARISCH

Tagliatelle - verse wokgroenten € 22.00

VIS


Koolvishaasje - prei - bloemkool - groene asperges - thaïse saus € 26.00
Sliptong (3 stuks) - salade - verse frietjes  € 28.00

SUGGESTIE VAN DE CHEF

Open lasagne - zeetongfilets - pijlinktvisjes - shii-take - zeekraal € 30.00

Rode Koningskrab - spinazie - kerstomaat - aubergine - ui € 38.00

VLEES

Kalfstong - madeira - grootmoeders recept € 23.00
Kalfsrib eye - broccolini - peterseliewortel - champignons € 29.00

 Lende, Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 30.00
Filet pur , Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 30.00
Kalfszwezeriken- champignons - krielaardappelen € 30.00

VOOR 2 PERSONEN

Côte à l'os gerijpt, Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes €62.00 
Chateaubriand , Belgisch wit-blauw - salade - verse frietjes € 62.00 
Sauzen - roquefort of peper of champignon of béarnaise € 4.00 p.p.

NA

Kaasbordje - assortiment van Belgische kazen € 11,50
Nagerecht van de maand - creatie van de chef € 11,50
Vanille-ijs - warme chocoladesaus - slagroom € 9,50
Sabayon - bosaardbeienlikeur - vanille-ijs € 9,50
Crème brulée € 9,50
Chocolade moelleux - vanille-ijs € 9,50
Soesjes - vanille-ijs - warme chocoladesaus € 9,50
Fruitsalade - aanbod volgens seizoen € 9,50
Tarte-tatin - vanille-ijs € 9,50  
 

Graag telefonisch reserveren: +32 (0)50 35 44 00